Πρόγραμμα πιστοποιημένου Detailer

Πρόγραμμα πιστοποιημένου Detailer απο την Detailingwash για την Gyeon. Γίνε Certified Detailer στην Ελλάδα και επωφελήσου των πλεονεκτημάτων. Γίνε Certified Detailer στην Ελλάδα και επωφελήσου των πλεονεκτημάτων. Γίνε Certified Detailer στην Ελλάδα και επωφελήσου των πλεονεκτημάτων.

Γίνε Certified Detailer

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ DETAILER

Αναζητούμε την τελειότητα της αυτοκινητοβιομηχανίας και μοιραζόμαστε ένα κοινό πάθος για τη χειροτεχνία με τα καλύτερα Detailing Studio. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε και να σας παραχωρήσουμε πρόσβαση στις κεραμικές επιστρώσεις και εγγυήσεις των πιστοποιημένων.

ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι πιστοποιημένοι Detailer έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά προϊόντα που προορίζονται ειδικά για επαγγελματική χρήση. Αυτά είναι καινοτόμα, εύκολα στη χρήση παρέχοντας εξαιρετική απόδοση, εμφάνιση και προστασία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Ένα πρόγραμμα εγγύησης βασισμένο σε σαφείς και ειλικρινείς κανόνες. Δίνουμε στον πελάτη σας την επιλογή να επιστρέψει ξανά. Πλήρης υποστήριξη από έναν ειδικό ιστότοπο για online εγγραφή της εγγύσης, παροχή κάρτας εγγύησης, βιβλίο σέρβις και πολλά άλλα!

ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για δυνητικούς πελάτες, για μηνιαίες χρεώσεις ή συνδρομές.
Πιστεύουμε στα υπέροχα προϊόντα και τη καλή συνεργασία ως τα κλειδιά της κοινής επιτυχίας.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Αποκτήστε και αναπτύξτε γνώσεις από την ισχυρή παγκόσμια κοινότητα GYEON. Επαγγελματικές εκπαιδεύσεις και συναντήσεις στα Κέντρα Εμπειρίας GYEON και σε όλο τον κόσμο.

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Εγγυόμαστε την πλήρη υποστήριξη από τη γνώση των προϊόντων και την τεχνική υποστήριξη έως τις συμβουλές μάρκετινγκ. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς. Δεν έχει σημασία αν έχετε προβλήματα κατά την εφαρμογή ή χρειάζεστε βοήθεια με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είμαστε εδώ για εσάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καλή διαφήμιση είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Γι ‘αυτό παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα διαφημιστικού υλικού και υποστήριξης.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ;

Είμαστε περήφανοι να έχουμε τον καλύτερο ανάμεσά μας. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τις βασικές, αλλά πιο σημαντικές, προϋποθέσεις για την έναρξη της διαδικασίας πιστοποίησης.Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για πιστοποιημένους Detailer, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να ολοκληρώσουμε γρήγορα τη διαδικασία επαλήθευσης και να σας απαντήσουμε άμεσα.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:

DETAILING STUDIO

το οποίο πρέπει να είναι καλά εξοπλισμένο, καθαρό, καθώς και να διαθέτει τον κατάλληλο φωτισμό.

ΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

απαιτούμε επάρκεια με την πλήρη γκάμα των προϊόντων

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Η δοκιμαστική περίοδο μετά την εκπαίδευση θα σου δώσει τις απαραίτητες γνώσεις των προϊόντων και θα σου λύσει όλες τις απορίες για τις εφαρμογές.

ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ.